En zo komt het eruit te zien. 29 augustus wordt het spel officieel geopend. (Foto: TrashUre Hunt)
En zo komt het eruit te zien. 29 augustus wordt het spel officieel geopend. (Foto: TrashUre Hunt) (Foto: )

Scheveningen krijgt groot milieuspel op boulevard

  Nieuwsflits

Zin om iets nuttigs te doen in de vakantie? Momenteel wordt er hard gewerkt aan het schilderen van een TrashUre Hunt Adventure Game op de boulevard en iedereen kan meehelpen. Kunstenaars Ringo Mollinger en Daan Ledeboer begeleiden het werk dat tussen 14.00 en 17.00 uur plaatsvindt.

Den Haag - Het uiteindelijke resultaat, een 300m2 groot milieueducatie spel, blijft maandenlang op de boulevard liggen. Het spel wordt op 29 augustus officieel geopend. De Adventure Game is een onderdeel van de TrashUre Hunt Summer Challenge, een zomerevenement waarbij TrashUre Hunt vanaf haar station op het strand de gehele zomer lang allerlei activiteiten organiseert. Deze activiteiten zijn gericht op het zorgvuldig en bewust omgaan met eigen en andermans leefomgeving. Dit gebeurt door middel van sport, spel, muziek, kunst en vooral veel plezier.
De Adventure Game is een initiatief van Stichting TrashUre Hunt in samenwerking met Stadsdeel Scheveningen, StreetArtProjects.nl, Jeugdvakantieloket, Bierens Verf en Den Haag Schone Stad.

Wie mee wil helpen moet zich wel van tevoren aanmelden. Dit kan via de facebookpagina TrashUre Hunt of direct bij het TrashUre Station bij strandopgang Keizerstraat in Scheveningen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden