Vanwege het coronavirus wordt er gestart in meerdere en kleinere groepen.
Vanwege het coronavirus wordt er gestart in meerdere en kleinere groepen. (Foto: Bart Hoogveld)

Vierde Urban Walk Den Haag vindt nu in het najaar plaats

  Nieuwsflits

In het voorjaar werd de vierde editie van de Urban Walk Den Haag gecanceld. Het coronavirus gooide roet in het eten. Nu er meer mogelijk is, vindt de wandeling alsnog plaats op zaterdag 19 september.

Den Haag - De inschrijving is inmiddels geopend. Het startbewijs van deelnemers die al hadden ingeschreven, blijft geldig. Wel kunnen er minder deelnemers worden toegelaten, meldt de organisatie. Verder worden startbewijzen thuisgestuurd, wordt er gestart in meerdere en kleinere startgroepen, kan er uitsluitend online worden ingeschreven tot uiterlijk 12 september. In de startvakken wordt de 1,5 meter gemarkeerd, het start- en finishterrein is ruim opgezet en er is geen horeca op het evenemententerrein aanwezig.

Ylona Färber, projectmanager Urban Walk Den Haag: “We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en zullen de maatregelen aanpassen aan de ten tijde van het evenement geldende richtlijnen. Uiteraard vragen we aan de deelnemers om de regels te respecteren.” Inschrijven kan via www.urbanwalkdenhaag.nl. Mocht het evenement ook op 19 september niet kunnen plaatvinden, dan blijven de startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden