Ook in de vakantie wordt er volop gekorfbald bij Dunas. Ook kinderen die geen lid zijn, zijn welkom bij de trainingen.
Ook in de vakantie wordt er volop gekorfbald bij Dunas. Ook kinderen die geen lid zijn, zijn welkom bij de trainingen. (Foto: )

Zomerkorfbal bij nieuwe sportvereniging Dunas

  Nieuwsflits

Segbroek is een sportvereniging rijker, op 1 juli ontstond S.V. Dunas uit de fusie van korfbalverenigingen Dubbel Zes en Futura. Hoewel de officiële eerste wedstrijden van Dunas pas na de zomer beginnen, wordt er al volop gesport op het Stokroosveld aan de Zonnebloemstraat.

Den Haag - In de eerste week van de schoolvakantie waren er twee clinics door topkorfballers. Annick Post en Roos van Groen, beide van Fortuna uit Delft, en lid van het Talent TeamNL leerden zo’n 50 kinderen in groepjes hoe ze kunnen scoren, slim verdedigen en samen spelen. Na alle inspanning stond voor iedereen een heerlijke lunch klaar. Verder biedt Dunas deze vakantie zomerkorfbal aan. Door Corona hebben kinderen het sporten een tijd moeten missen en veel vakanties vallen in het water. Goede redenen dus om op de vrijdagavonden van 31 juli tot en met 21 augustus inlooptrainingen te verzorgen. Hier zijn niet alleen leden van Dunas welkom maar ook vriendjes en kinderen uit de buurt mét of zónder korfbalervaring. Van 18.00 tot 19.00 uur is de training voor kinderen uit groep 3 tot en met 7 en van 19.15 tot 20.15 uur voor de jeugd van groep 8 en hoger. Meedoen is gratis, van te voren aanmelden is verplicht en kan via: werving@dunas-korfbal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden