Supermarktmanager Sjon van Ballegooijen en AH-medewerkster Henny Gelauf openden de nieuwe AH XL De Savornin Lohmanplein.
Supermarktmanager Sjon van Ballegooijen en AH-medewerkster Henny Gelauf openden de nieuwe AH XL De Savornin Lohmanplein. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Vernieuwde Albert Heijn op het Sav is weer open

  Nieuwsflits

De Albert Heijn winkel in winkelcentrum De Savornin Lohmanplein is na een ingrijpende verbouwing weer open. Het is nu een XL-vestiging met 30 zelfscankassa's, een heuse sushibar en veel verse en gezonde producten.

Den Haag - ”Klanten zijn echt verrast door de prachtige nieuwe inrichting en het grote assortiment,” zegt supermarktmanager Sjon van Ballegooijen trots. “We hebben nu een hele wand met veel verse kruiden waar je zelf de kruiden kunt knippen. Er is ook een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid en bij het vega-eiland vind je meer dan 200 vegetarische en vegan producten bij elkaar.”

Barista

In de entreehal van de nieuwe AH XL kunnen klanten even rustig een kopje koffie van de barista drinken met wat lekkers erbij. Hier zijn ook vers belegde broodjes, zoete en hartige snacks, verse pizza’s of pasta’s verkrijgbaar. In de winkel is veel ruimte gereserveerd voor verse groente en fruit, verspakketten en gekoelde fruitsalades. Er zijn ook veel digitale vernieuwingen in de nieuwe AH XL zoals elektronische prijskaarten, grote beeldschermen door de hele winkel met informatie over lekkere seizoensproducten en recepten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden