Elindo Avastia was te zien in de ABBA musical Mamma Mia! en Kinky Boots. Op 9 augustus in het Zuiderparktheater.
Elindo Avastia was te zien in de ABBA musical Mamma Mia! en Kinky Boots. Op 9 augustus in het Zuiderparktheater. (Foto: pr)

Musicaltoppers in Zuiderparktheater

  Nieuwsflits

Liefhebbers van musical moeten zondag 9 augustus in de agenda blokken. Die dag wordt in het Zuiderparktheater in twee sessies het Musical Summer Concert gegeven. De piepjonge producent Nathan Markuszower kan niet wachten. "De artiesten staan te trappelen. Eindelijk mogen ze weer..."

den haag - Met zijn 19 jaar is Nathan de jongste theaterproducent van Nederland. Daar is hij trots op, maar zonder de steun van zijn omgeving kan en wil hij niet. "Ik heb de laatste jaren heel veel kunnen mee-kijken in de musicalwereld. Namens mijn eigen journalistieke platform BroadwayInHolland.TV heb ik interviews gedaan met makers, producenten en artiesten. Zo leuk en leerzaam dat ik nu eigenlijk nog maar een ding wil: zelf producent worden."

Het is alsof een 12-jarige zegt later astronaut te willen zijn, lacht Nathan. Kansloos, maar niet voor hem. Zondag 9 augustus staan om 15.00 uur en om 19.00 uur Esmee Dekker, Nienke Latten, Elindo Avastia, David van den Tempel en muzikaal leider Billy Maluw op de planken van het sfeervolle ZuiderparkTheater. Stuk voor stuk talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals ruimschoots hebben verdiend. Esmee Dekker, speelde de hoofdrol Eliza Doolittle in de meest recente revival van My Fair Lady en was te zien was in de David Bowie musical Lazarus en als de minnares in Evita. Nienke Latten speelde de rol van Jasmine in de Disney musical Aladdin in Stuttgart en was in Nederland onder andere te zien in de Efteling musical De Gelaarsde Kat. Elindo Avastia was te zien in de ABBA musical Mamma Mia! en Kinky Boots. David van den Tempel was te zien in musicals als Soldaat van Oranje, The Full Monty, De Grote Drie en Vietnam. Muzikaal leider Billy Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen.

Locatie: Zuiderpark Theater Den Haag, Henriette Roland Holstweg 100, Den Haag. Datum: Zondag 9 augustus 2020. Tijd: 15.00 uur en 19.00 uur. Vanzelfsprekend worden de coronaregels in acht genomen. Dit betekent dat snel boeken meer dan ooit belangrijk is; het aantal plaatsen is beperkt. En een buitenkansje als dit, om Nederlands musicaltalent aan het werk te zien in een show van de jongste producent van het land, dat mag u echt niet missen. www.zuiderparktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden