Foto:

55.000 Haagse kinderen ontvangen VakantiePas

  Nieuwsflits

De VakantiePas is weer uitgedeeld aan 55.000 Haagse kinderen in het basisonderwijs.
Met dit paspoort kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar met korting deelnemen aan tal van activiteiten. Nu veel gezinnen thuisblijven in de zomervakantie is de pas extra welkom.

Den Haag - De samenstelling van de VakantiePas was dit jaar door de omstandigheden een uitdaging. Een aantal aanbieders van activiteiten slaat een jaartje over, maar er zijn ook een paar nieuwe activiteiten opgenomen.
Van 18 juli tot en met 30 augustus kunnen kinderen met de VakantiePas  terecht bij onder andere musea, restaurants, workshops, sportactiviteiten en zwembaden. Ook is er weer een leuke winactie en met drie stempels in de pas kunnen kinderen een gratis ijsje halen.

Vrijheid
Dat is het thema van dit jaar. Er is kinderen gevraagd wat Vrijheid voor ze betekent. Antwoorden als ’doen waar je zelf zin in hebt’, ‘vliegen als een vogel’ en ‘de hele dag leuke dingen doen’ werden veel gehoord.
Dat is te zien op de voorkant en in de VakantiePas, want tekeningen en collages van VakantiePassers zijn gebruikt in de vormgeving.

Alle activiteiten en informatie staan ook op www.vakantiepas.nl. Geen VakantiePas ontvangen? Dan kan er via de website een VakantiePas besteld worden of gekocht bij alle bibliotheken in Den Haag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden