De supermarkt in het centrum van Den Haag zit, heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten (Foto: Ruben Schipper)
De supermarkt in het centrum van Den Haag zit, heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten (Foto: Ruben Schipper) (Foto: Ruben Schipper)

Meer vers bij vernieuwde AH Grote Marktstraat

  Nieuwsflits

Albert Heijn aan de Grote Marktstraat is weer open na een ingrijpende verbouwing. Er is een ruim assortiment aan verse producten. Ook beschikt het AH-filiaal over een sushibar en maar liefst 23 zelfscankassa's.

Den Haag - De supermarkt, die onder de Bijenkorf in het centrum van Den Haag zit, heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook is er een sushibar en een foodcounter met vers belegde en warme broodjes, pizza’s en verse koffie van de barista.
De winkel heeft maar liefst 23 zelfscankassa’s. Supermarktmanager Brenda van Poelgeest: “We bieden zo nog meer betaalgemak. Met je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa.” Ook heeft de winkel elektronische schapkaartjes. Hiermee kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.
Van Poelgeest is enthousiast over de metamorfose die de winkel heeft ondergaan. “Klanten zijn echt verrast over de ruime inrichting en het assortiment. We hebben al veel complimenten gekregen.”


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden