Wethouder Kavita Parbhudayal sprak op het geluksbankje met Marjan over het belang van vriendschap.
Wethouder Kavita Parbhudayal sprak op het geluksbankje met Marjan over het belang van vriendschap. (Foto: )

Vraagelkaar Geluksbankje maakt reis door de stad

  Nieuwsflits

Wethouder Kavita Parbhudayal nam onlangs plaats op het Vraagelkaar Geluksbankje in een voortuin in de Heesterbuurt. Het geluksbankje is bedoeld voor buurtgenoten om op een laagdrempelige manier in contact te laten komen met elkaar.

Den Haag - De wethouder sprak met Marjan. Ze is sinds 2017 lid van Vraagelkaar. Via deze organisatie is het mogelijk om mensen uit de buurt te leren kennen en samen activiteiten te ondernemen. Marjan, die na haar pensionering veel vrijwilligerswerk deed, viel in een gat toen ze daarmee stopte. Via Vraagelkaar leerde ze Anneke en Aad kennen. Met hen gaat ze nu regelmatig fietsen en wandelen.
Wethouder Parbhudayal: “Ik had met Marjan een fijn gesprek over vriendschap en hoe lastig het soms is om die goed te onderhouden als je een volle agenda hebt.”

Het zogenaamde geluksbankje vergroot de zichtbaarheid van een organisatie als Vraagelkaar. Het verhuist regelmatig. Binnenkort bijvoorbeeld van Albert Heijn in Escamp naar de Stadsboerderij op de Mient. Op het bankje staat een teks met meer informatie over Vraagelkaar en de contactgegevens.
Ook meedoen met gratis activiteiten van Vraagelkaar? Kijk dan op de website www.vraagelkaar.nl of bel naar tel. 088-7878901.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden