Foto:

ZomerZout Festival | De Nieuwe Regentes, Muzee, CulturA&Zo, Bibliotheek Leidschenveen, Nieuw Waldeck, Loosduinen en Ypenburgh

  Nieuwsflits

DEN HAAG - De Nieuwe Regentes, Muzee Scheveningen, CulturA&Zo en Bibliotheek Ypenburg, Bibliotheek Leidschenveen, Bibliotheek Nieuw Waldeck ontwikkelen samen een cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent uit de regio.

 

Met de komst van het coronavirus is het programma behoorlijk in de war geschopt, maar de instellingen bundelen hun krachten in een werkgroep. De werkgroep bestaat uit Agnes Schuller namens Cultuuranker & Bibliotheek Loosduinen& Waldeck,  Emine Aydin namens Cultuuranker & Bibliotheek Leidscheveen/Ypenburg, Tamara Peers van Cultuuranker Muzee in Scheveningen, Petra Togni van CulturA uit Nootdorp en Ingeborg Wegter van Cultuuranker De Nieuwe Regentes.

In mei is het idee ontstaan om in de zomermaanden een klein rondreizend festival met zomeravondconcertjes te organiseren bij de betrokken podia/ cultuurankers. Een mooie manier om op constructieve wijze de samenwerking vorm te geven, kennis, netwerken en ervaringen te delen én de ZZP-ers en kunstenaars uit alle lokale netwerken aan werk en inkomsten te helpen. De belangrijkste opdracht daarbij is: houdt de verbinding met de buurt levend in deze Corona-tijden waarin we - door alle maatregelen - maar weinig kunnen doen. Samen starten zij nu een eerste editie van het ZomerZout Festival!

 

Het ZomerZout Festival vindt plaats van 5 julit/m 30 augustus in Den Haag. Meer informatie vind je op de websites van de locaties.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden