Monique van Stuijvenberg van Hart voor Den Haag en Hessel van der Pad bij de kraam die door tussenkomst van Hart voor Den Haag ter beschikking werd gesteld.
Monique van Stuijvenberg van Hart voor Den Haag en Hessel van der Pad bij de kraam die door tussenkomst van Hart voor Den Haag ter beschikking werd gesteld. (Foto: Hart voor Den Haag)

Blij met gratis kraam voor uitdelen voedselpakketten

  Nieuwsflits

Hessel van der Pad verzorgt met zijn stichting ssos.nl wekelijks, zonder financiële steun, voor circa 200 huishoudens in de wijk Bouwlust voedselpakketten. Hij was dan ook erg blij dat Ap's Services van de Haagse Markt gratis een kraam ter beschikking stelde.

Den Haag - De stichting heeft haar onderkomen op de hoek van het Sterrenoord en Het Oord. Nu er 1,5 meter afstand moet worden gehouden, heeft Van der Pad een probleem. Binnen lukt dat namelijk niet. En dus moeten de voedselpakketten naar buiten. "Dat is, met het oog op langslopende honden en katten, niet erg hygiënisch. En dat niet alleen, oude mensen moeten bukken om hun voedsel van de grond op te rapen", licht Van der Pad toe.

Blij was hij dus dat er - na tussenkomst van Hart voor Den Haag en een belletje van ex-wethouder Rachid Guernaoui, door Ap's services een kraam ter beschikking werd gesteld. Voorlopig mag hij de kraam gebruiken. Van der Pad is er ontzettend blij mee. "We zijn Appie el Massaoudi van Ap's services bijzonder dankbaar!” Ook prijst hij de inzet van Hart voor Den Haag. "Dankzij hun oproepjes heb ik al eerder zoveel mooie donaties gekregen, tot een nieuw vriezer aan toe!
www.ssos.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden