Het gedeelte van de Erasmusweg tussen Loevesteinlaan en Lozerlaan is tot 3 juli dicht. (Foto: Frank Jansen)
Het gedeelte van de Erasmusweg tussen Loevesteinlaan en Lozerlaan is tot 3 juli dicht. (Foto: Frank Jansen) (Foto: Frank Jansen)

Erasmusweg is weer een paar weken dicht

  Nieuwsflits

Meer dan een jaar geleden werd begonnen met de reconstructie van de Erasmusweg. Tot vrijdag 3 juli is het gedeelte tussen de Loevesteinlaan en Lozerlaan weer dicht vanwege werkzaamheden.

Den Haag - Er worden regenwaterafvoeren vervangen aan de oostkant van de Loevesteinlaan tot de Lozerlaan. Het fietspad wordt op enkele plekken opengebroken. Op een later moment wordt het hele fietspad hersteld. Van 22 juni tot en met 3 juli 2020 wordt de deklaag van het asfalt tussen de Vrederustlaan en de Beresteinlaan vervangen. Schades aan de zijkanten van het asfalt worden eerder al hersteld. Tijdens het asfalteren is de Erasmusweg dicht voor autoverkeer. Afsluiting Erasmusweg (richting Centrum): Van 22 tot en met 26 juni 2020 tussen de Beresteinlaan de Vrederustlaan in de richting van het Centrum. Afsluiting Erasmusweg (richting Poeldijk): Van 29 juni tot en met 3 juli 2020 tussen de Vrederustlaan en de Beresteinlaan in de richting van Poeldijk. Auto’s worden omgeleid over de Loevesteinlaan, Meppelweg en Lozerlaan. Het gedeelte tussen de Loevesteinlaan en de Beresteinlaan wordt over twee jaar gereconstrueerd. De weg krijgt daar onder andere ook twee rijstroken en bredere parkeerplekken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden