Ook de balies in het stadhuis gaan op de zaterdagen open.
Ook de balies in het stadhuis gaan op de zaterdagen open. (Foto: De Posthoorn)

Balies stadsdeelkantoor Centrum en Escamp extra open op zaterdag

  Nieuwsflits

Tijdens de coronacrisis mogen minder burgers tegelijk in een gemeentelijk gebouw aanwezig zijn. Daarom maakt de gemeente doordeweeks minder afspraken voor een bezoek aan de stadsdeelkantoren Centrum en Escamp. Als extra service gaan de balies van Publiekszaken daarom open op 10 zaterdagen van 16 mei tot en met 18 juli 2020. 

Den Haag - Wethouder Dienstverlening Saskia Bruines: “De gemeente volgt de landelijke richtlijnen en maatregelen van de rijksoverheid in de strijd tegen corona. Er kunnen nu minder inwoners in het stadhuis en stadsdeelkantoor Escamp zijn. Het uitgangspunt voor de gemeente Den Haag is dat de gemeente echter zo veel mogelijk doorgaat met de normale dienstverlening. Als extra service naar onze inwoners gooien we de balies van Publiekszaken nu open voor de komende 10 zaterdagen, van 16 mei tot en met 18 juli 2020. Zo is er voldoende ruimte om een afspraak te maken met de gemeente voor bijvoorbeeld de aanvraag van een paspoort. Maak wel eerst een afspraak via het gemeentelijke telefoonnummer 14070 of ga voor de laatste informatie naar DenHaag.nl.”

U kunt op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur op afspraak langskomen op stadsdeelkantoor Centrum en Escamp. Bel voor een afspraak met telefoonnummer 14070.

Stadsdeelkantoor Escamp is open op: 16, 23, 30 mei, 6 en 13 juni.Stadsdeelkantoor Centrum is open op: 20 en 27 juni, 4, 11 en 18 juli. 

Voor de aangifte van geboorte, aangifte en akte levenloos geboren kind en erkenning van kinderen kunt u wel online een afspraak maken. Kijk voor meer informatie op Afspraak maken bij de gemeente.

U moet uw aangevraagde paspoort, ID-kaart of rijbewijs afhalen op het stadsdeelkantoor waar u het heeft aangevraagd. Afhalen kan ook op een zaterdag. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden