<p>Claudia heeft MS. Haar enige hoop is een stamcelbehandeling in Rusland maar die is erg duur.&nbsp;</p>

Claudia heeft MS. Haar enige hoop is een stamcelbehandeling in Rusland maar die is erg duur. 

(Foto: privéfoto)

Claudia start crowdfunding voor behandeling in Rusland

  Nieuwsflits

De enige hoop die ze nog heeft is een behandeling in Rusland, maar die is erg duur. Om het geld bijeen te krijgen, is de Haagse Claudia een crowdfunding gestart. 

Den Haag - “Het begon allemaal toen ik 35 was. Ik verloor vaak mijn evenwich”, vertelt Claudia. Ze bleek Multiple Sclerose (MS) te hebben. Een diagnose waar ze als alleenstaande moeder van een 5-jarige dochter al zo bang was geweest. “Meerdere malen heb ik mijn neuroloog gevraagd wat de behandelopties zijn. Het enige wat hij mij kon bieden was een remmende behandeling. Eigenlijk dus alleen een uitstel van mijn verslechtering. Ik voelde mij verloren”, vertelt Claudia. 

Haar enige “straaltje hoop”, zoals ze dat zelf zegt, is een stamcelbehandeling die alleen in Rusland kan worden uitgevoerd. Deze therapie is erg duur. Dit is de reden waarom Claudia de inzamelingsactie is gestart. Inmiddels heeft de crowdfunding meer dan 16 duizend euro opgebracht, maar dat is nog niet voldoende. De behandeling kost 60.000 euro. Dus hoopt ze dat meer mensen haar financieel willen steunen zodat ze in november vor de stamcelbehanding naar Rusland kan. Doneren kan via de volgende link: https://nl.gf.me/v/c/gfm/StopClaudiahaarMS

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden