<p>De fototentoonstelling werd officieel geopend met een letterlijke kick-off door g-sporter en ambassadeur Ricardo Egges &nbsp;</p>

De fototentoonstelling werd officieel geopend met een letterlijke kick-off door g-sporter en ambassadeur Ricardo Egges  

(Foto: Valerie Kuypers)

Fototentoonstelling maakt publiek warm voor Special Olympics

  Nieuwsflits

De Special Olympics staan voor de deur. Toch hoor je er vrijwel niemand over. Ook niet in Den Haag waar ze nota bene plaatsvinden. Daar moet met een fototentoonstelling bij de Sportcampus verandering in brengen.

Den Haag - De Special Olympics Nationale Spelen is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Ze vinden dit jaar van 11 tot en met 13 juni plaats in Den Haag. Woensdag 2 juni werd de tentoonstelling Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag officieel geopend door G-sporter Ricarcde Eggges en wethouder Hilbert Bredemeijer. De tentoonstelling vertelt het verhaal, de geschiedenis en de filosofie van de Special Olympics, Special Olympics Nederland en Nationale Spelen in Den Haag. Met de fototentoonstelling wil Special Olympics Nationale Spelen Den Haag zorgen voor meer bekendheid rondom het evenement. De expositie is tot en met zondag 13 juni gratis te bezoeken.
Den Haag had vorig jaar al het toneel moeten zijn voor ruim 2.000 Nederlandse sporters met een verstandelijke beperking, in verband met corona ging de Special Olympics echter niet door. Dit jaar dus wel, maar nog wel in aangepaste vorm.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden