Foto:

Wereldberoemde dj Chuckie draait op Den Haag Outdoor

  Nieuwsflits

De wereldberoemde DJ Chuckie die zijn carrière ooit in de hofstad begon, zal draaien tijdens Den Haag Outdoor. Het festival vindt plaats op zaterdag 28 augustus in het Zuiderpark.

Den Haag - Op zaterdag 28 augustus is het eindelijk zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival Den Haag Outdoor weer neer in het schitterende Zuiderpark.
De line up is nog niet bekend gemaakt, maar de organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals gaf wel alvast deze primeur weg.
Dj Chuckie had in 1993 zijn allereerste optreden in de Haagse Voltage. En nu keert hij dus op 28 augustus terug naar de stad waar het allemaal begon. De laatste jaren was Chuckie eigenlijk voornamelijk te vinden in het buitenland. Hij wordt gezien als één van de meest technisch vaardige dj's ter wereld. Chuckie werd bekend door zijn eigen Dirty Dutch stijl.

Op 28 augustus treedt hij op alle podia van Den Haag Outdoor in het Zuiderpark op. Van de Techno stage naar de Deephouse Area, van de Urban/ House stage naar het Grote Foute Feest en de ASTA stage. Deze stage is inmiddels een vaste waarde op Den Haag Outdoor en is een ode aan de legendarische discotheek aan het Spui. Tevens de plek waar Chuckie nachtenlang achter de draaitafels stond.

De volledige line-up van het festival in het Zuiderpark wordt in een later stadium bekendgemaakt. De voorverkoop van Den Haag Outdoor start op donderdag 29 april om 19.00 uur via de website www.denhaagoutdoor.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden