Foto: gemeente Den Haag/ Martijn Beekman

35 Hagenaars onderscheiden tijdens jaarlijkse Lintjesregen

  Nieuwsflits

 35 inwoners van de gemeente Den Haag hebben vandaag een lintje gekregen. In ontvingen in heel Nederland ongeveer 2.832 burgers een koninklijke onderscheiding. 

Den Haag - Burgemeester van Zanen heeft 30 inwoners in de Trouwzaal van het Oude Stadhuis onderscheiden. De benoeming vond met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen plaats: in tijdsloten van 30 minuten heeft Van Zanen drie decorandi met ieder één genodigde welkom geheten en persoonlijk toegesproken.
Twee gedecoreerden waren vandaag, maandag 26 april op vakantie. Zij zijn eerder telefonisch door de burgemeester over hun onderscheiding op de hoogte gebracht. Voor drie Haagse gedecoreerden vond de uitreiking plaats in een andere stad.
Negentien van de decorandi zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (LON), twaalf tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau (RON) en vier tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau (OON)

Burgemeester Jan van Zanen feliciteert alle gedecoreerden van harte met hun onderscheiding: “Als burgemeester ben ik trots op de vele inwoners van Den Haag die zich op een bijzondere manier inzetten voor onze stad en de samenleving.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden