<p>Door de goede voorbereiding konden&nbsp; huisartsen zo snel mogelijk en nog voor de ramadan van start met vaccineren.&nbsp;</p>

Door de goede voorbereiding konden  huisartsen zo snel mogelijk en nog voor de ramadan van start met vaccineren. 

Huisartsen in centrum vaccineren in één dag alle patiënten van 63 en 64 jaar

  Nieuwsflits

De huisartsen van SHG gezondheidscentrum Vaillantplein en De Koning zijn vorige week gestart met vaccineren. Afgelopen zaterdag waren alle patiënten van 63 en 64 jaar aan de beurt. De komende weken zullen ook de 60 tot en met 62 jarigen worden uitgenodigd om een prik te komen halen. 

Den Haag - Afgelopen zaterdag kregen de eerste 63- en 64-jarigen de coronavaccinatie bij SHG gezondheidscentrum De Koning en Vaillantplein. Alle voorbereidingen waren ruim van tevoren getroffen. Zo konden de huisartsen zo snel mogelijk en nog voor de ramadan van start met vaccineren.

Lisette Caminada, praktijkmanager GC De Koning licht toe: “Bij beide praktijken hebben we expres voor een zaterdag gekozen, zodat we zo veel mogelijk patiënten op een veilige manier konden ontvangen. Helaas moesten we veel patiënten afbellen omdat zij onder de 60 jaar zijn. Toch is het een succesvolle dag geweest!”. Uitgenodigde patiënten zijn blij en dankbaar dat zij de prik krijgen: “Hoe eerder iedereen gevaccineerd is, hoe eerder we weer kunnen genieten van samen komen met familie en vrienden. Daar kijk ik echt naar uit.” In juni krijgen deze patiënten hun tweede prik.

Binnenkort ontvangen ook de 60- tot en met 62-jarigen een bericht over vaccinatie. Lisette Caminada: “We willen iedereen die dat wil de kans geven zich te laten vaccineren.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden