Haagse leeuw gaat viral, al meer dan 4 miljoen views


<p>Yoran Bos en Vincent Krijgsman met de nieuwe Haagse held Lufy&nbsp;</p>

Yoran Bos en Vincent Krijgsman met de nieuwe Haagse held Lufy 

(Foto: Het Talentenhuis)

Haagse leeuw gaat viral, al meer dan 4 miljoen views

  Nieuwsflits

Met grappige korte filmpjes beleeft de mascotte Lufy op TikTok verschillende avonturen. En dat bleef bepaald niet onopgemerkt. De Haagse leeuw ging met meer dan 4 miljoen views viral.

Den Haag - De bedenkers, Yoran Bos en Vincent Krijgsman van het Talentenhuis, waren op zoek naar een mascotte. Eentje die kinderen laat zien dat jezelf zijn en je talent volgen hartstikke leuk is. Krijgsman: "We wilden op een leuke manier een held voor kinderen creëren." Om voor wat bekendheid voor Lufy te zorgen zochten ze samenwerking met bekende TikTokker Sherell Martini. En dat was een schot in de roos. "Dit zorgde er voor dat onze video nog sneller bekeken werd." In de video maakt Lufy van Sherell op creatieve wijze een slijmachtige versie van haar. "Sinds de video en ons account zo goed bekeken wordt, wordt Lufy veel herkend door kinderen, maar ook door ouders", vertelt Bos.

Het Talentenhuis verzorgt op Haagse scholen talentontwikkelingsprogramma's. Het vinden en ontwikkelen van talentstaat hierbij voorop. Het Talentenhuis hoopt met Lufy kinderen en jongeren te inspireren, maar vooral blij te maken. Benieuwd? Het filmpje is te zien op Tiktok.com/lufy-lion.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden