Haagse jongeren starten wekelijkse talkshow


<p>Wegens succes geprolongeerd: de talkshow van Den Haag Inside Out voor Haagse jongeren</p>

Wegens succes geprolongeerd: de talkshow van Den Haag Inside Out voor Haagse jongeren

(Foto: Gemeente Den Haag)

Haagse jongeren starten wekelijkse talkshow

  Nieuwsflits

Haagse jongeren van onder andere Stagehuis Schilderswijk, Culture Clash4U en Jonge Ooievaars starten vrijdag 9 april met een wekelijkse talkshow. ‘The Late Night Show’ is elke week op vrijdag vanaf 21.00 uur te zien via www.denhaaginsideout.nl. Er staan tot en met 25 juni twaalf shows gepland.

Den Haag - Tijdens de talkshows worden actuele thema’s zoals carrière en studie, de Ramadan, straatintimidatie en vrouwen-empowerment besproken met gasten in de studio. Tijdens straatinterviews wordt de mening van jongeren gevraagd. Ook kunnen jongeren video’s insturen. Deze oproep wordt elke week via Instagram (@denhaaginsideout) gedaan. Tijdens de Ramadan zijn bijvoorbeeld video’s van jongeren te ziendie thuis hun favoriete gerecht maken en het recept met kijkers delen. Verder is er een datingshow, kunnen er prijzen worden gewonnen en maken jongeren kans op stagedagen bij Haagse bedrijven en organisaties.

The Late Night Show is onderdeel van Den Haag Inside Out. Het online platform komt voort uit een omvangrijk programma van de gemeente om participatie en welzijn van jongeren tussen 16 en 27 jaar te bevorderen. In het sociaal-economisch herstelplan van Den Haag wordt de jeugd als speciale aandachtsgroep uitgelicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden