Doelman Brett Magnus tot 2022 onder contract bij Hijs Hokij


<p>Magnus straalt volgens de Haagse club rust uit tussen de doelpalen.</p>

Magnus straalt volgens de Haagse club rust uit tussen de doelpalen.

(Foto: Robert Bos)

Doelman Brett Magnus tot 2022 onder contract bij Hijs Hokij

  Nieuwsflits

Doelman Brett Magnus heeft zijn contract bij Cairox Hijs Hokij verlengd. De Canadees heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2022 aan de club verbindt! 

Den Haag - De 27-jarige goalie speelt sinds 2019 voor Cairox Hijs Hokij. Magnus kwam toen over van Sacred Heart University dat uitkomt in de NCAA in Amerika. In zijn eerste wedstrijden maakte hij zich gelijk geliefd bij de fans door zijn belangrijke reddingen en de rust die hij uitstraalt tussen de doelpalen.

Goed gevoel
“Ik wil graag hier in Den Haag blijven spelen, ik heb het naar mijn zin in het team en de stad is leuk”, zegt de Canadese doelman. “Ik voel me hier heel erg vertrouwd en gewaardeerd. Komend seizoen wil ik een kampioenschap winnen met deze club!”

Voorzitter Harry Vlaardingerbroek vindt het geweldig nieuws dat de Canadese doelman in Den Haag blijft. “Brett is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen. Hem behouden was voor ons héél belangrijk.”

Eerder maakte Cairox Hijs Hokij al bekend dat Levi Boer, Jay de Ruiter, Bjorn Borgman en Stijn Knoop in het nieuwe seizoen uitkomen voor de Haagse club.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden