Live on the Beach trapt af met André Hazes en Tino Martin


<p>Zowel Andr&eacute; Hazes als Tino Martin kijken er enorm naar uit om op het strand van Scheveningen op te kunnen treden.&nbsp;</p>

Zowel André Hazes als Tino Martin kijken er enorm naar uit om op het strand van Scheveningen op te kunnen treden. 

(Foto: )

Live on the Beach trapt af met André Hazes en Tino Martin

  Nieuwsflits

Als het coronabeleid het tegen die tijd toelaat trappen André Hazes en Tino Martin de serie Live on the Beach strandconcerten af. Ze doen dit op donderdag 2 september.

Den Haag - “Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn band eindelijk weer op het podium te staan", laat Hazes weten. " We zijn door Live on the Beach al eerder uitgenodigd, maar nu gaat het dan echt gebeuren! Op die unieke locatie op het strand, muziek, biertje in de hand en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.”

Fantastische avond

Ook Tino Martin heeft er naar eigen zeggen 'super veel zin in' om met zijn voltallige band op het strand van Scheveningen te spelen. "We kunnen niet wachten om onze fans weer te zien! Het belooft een fantastische avond te worden.”

Positief

Over het doorgaan van de Live on the Beach strandconcerten, mogelijk met vaccinatiepaspoort, is organisator Arwin Touw positief. "In september moeten we inmiddels zo ver met de vaccinaties zijn, dat er weer een feestje mogelijk is”, zegt hij in het AD.

Hazes en Martin openen op donderdag 2 september de Live on the Beach strandconcerten, zaterdag 4 september staan Danny Vera en Krezip op de agenda en voor de vrijdag wordt het programma nog bekend gemaakt.

De kaarten voor Live at the Beach zijn vanaf vrijdag 5 maart 10.00 uur te koop via de website www.liveonthebeach.nl voor € 47,50 (excl. servicekosten)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden