Tweede ‘Hou je Haags-video’ met Pat Smith


<p>Nachtburgemeester Pat Smith</p>

Nachtburgemeester Pat Smith

(Foto: The Hague Marketing Bureau)

Tweede ‘Hou je Haags-video’ met Pat Smith

  Nieuwsflits

In een gloednieuwe Hou Je Haags-video roept nachtburgemeester Pat Smith alle Hagenaars en Hagenezen op om hun wens voor het nieuwe jaar te delen met de stad. Het filmpje, dat als een lopend vuurtje door de stad zal gaan, is een vervolg van de succesvolle Hou Je Haags-video die in het voorjaar honderdduizenden keren werd bekeken. 

Den Haag - “We zijn anderhalve meter van de eindstreep en aan de horizon schijnt licht. Hou nog even vol, hoe moeilijk dat ook is”, aldus de nachtburgemeester in de Haagse video.

De Hou Je Haags-video’s zijn een initiatief van The Hague Marketing Bureau, de organisatie die verantwoordelijk is voor de promotie van Den Haag. “Met deze nieuwe video steken we Den Haag in lockdown een hart onder de riem”, legt Sander Hanenberg uit, Head of Marketing van de organisatie. “We laten zien hoe de stad de schouders eronder zet tijdens deze coronacrisis. De horeca die snel overschakelde naar veilige afhaalconcepten, musea die virtueel gingen en maatschappelijke initiatieven waarbij maaltijden worden bezorgd bij de mensen die de deur niet meer uit kunnen door het virus. Het is een moeilijke situatie en we zijn er nog niet. In de video willen we laten zien dat Den Haag trots op zichzelf mag zijn en geven we de boodschap mee om nog even vol te houden zodat we straks weer hopelijk zorgeloos kunnen genieten van onze mooie stad.”


De nieuwe video roept bewoners op hun wens voor het nieuwe jaar te delen via sociale media met vermelding van @thisisthehague en #houjehaags. Onder andere burgemeester Jan van Zanen gaf al aan die oproep gehoor. Tal van bekende en minder bekende Hagenaars en Hagenezen zullen volgen. Door het gebruik van de hashtags ontstaat er op sociale media een mooi overzicht van Haagse wensen voor het nieuwe jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden