Inloophuis Haaglanden komt geld tekort door coronacrisis


<p>De huiskamer is vier dagen in de week een ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker. (Foto: Ch. J. Groeneveld)</p>

De huiskamer is vier dagen in de week een ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker. (Foto: Ch. J. Groeneveld)

(Foto: Ch.J. Groeneveld)

Inloophuis Haaglanden komt geld tekort door coronacrisis

  Nieuwsflits

Inloophuis Haaglanden is weer open. Dat is goed nieuws voor mensen die geraakt zijn door kanker en daarover met anderen willen praten. Minder goed nieuws is dat het inloophuis het momenteel financieel zwaar heeft.

Den Haag - Het coronavirus trok een streep door evenementen zoals de Samenloop voor Hoop in Voorburg. Hiermee haalt het Inloophuis doorgaans veel geld op. Nu er minder geld is komen activiteiten in de knel. "En dat is zonde, want mensen putten echt kracht uit hier te zijn,” vertelt coördinator Nathalie van Eck. "Daarom is het KWF met de overkoepelende organisatie voor Inloophuizen IPSO Huis in Actie gestart. Inloophuis Haaglanden doet daar aan mee. Doneren kan via https://acties.kwf.nl/fundraisers/teaminloophuishaaglanden
Meer hulp is volgens Nathalie zeer welkom. Bijvoorbeeld door lid te worden van Team Inloophuis Haaglanden en een eigen actie te bedeken. Bijvoorbeeld koekjes bakken en verkopen, lege flessen ophalen of een online optreden verzorgen. Eigen acties voor het Inloophuis kunnen gemeld worden via info@inloophuishaaglanden.nl of via telefoonnummer 070-3080654.
Het adres van Inloophuis Haaglanden is Mexicosingel 52 in Den Haag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden