<p>De winnaars van de Haagse Shuffle Challenge.</p>

De winnaars van de Haagse Shuffle Challenge.

(Foto: )

OBS De Kameleon wint Haagse Shuffle Challenge

  Nieuwsflits

OBS De Kameleon uit de Ketelstraat in Den Haag is de winnaar van de Haagse Shuffel Challenge. “De dans zag er heel strak uit, iedereen kende de dans goed”, aldus jurylid Lonneke van Leth.

Den Haag - Vanaf september leerden ruim 1500 basisschoolleerlingen de Haagse Shuffle! Een initiatief van de Haagse Aanpak Gezond Gewicht (HAGG) van GGD Haaglanden en het Haagse jeugddansgezelschap Lonneke van Leth Dans om kinderen in Den Haag meer te laten bewegen. Iedere school kon een video inzenden voorzien van een plan hoe ze dit extra beweegmoment op school vast gaan houden. De vijf beste inzendingen zijn vrijdag 20 november bezocht en live beoordeeld door een professionele jury. Na deskundig beraad keerde de jury terug naar de winnende school: OBS De Kameleon. De leerlingen ontvingen een grote glimmende beker en een cheque van €500,- die per videoboodschap werd overhandigd door de directeur van GGD Haaglanden, Annette de Boer.

De cheque van €500.- kan OBS De Kameleon besteden aan een sportief uitje of sportmateriaal voor de hele klas of school. Volgend jaar komt de Haagse Shuffle terug met nieuwe danspassen en een nieuwe challenge!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden