Foto:

5000 euro voor beste idee voor online bijeenkomst voor studenten

  Nieuwsflits

De gemeente Den Haag roept Hagenaars op een feestelijke, ontroerende of grappige online bijeenkomst te bedenken om zo studenten samen te brengen. Het stadsbestuur stelt 5000 euro beschikbaar voor het beste idee. Een tienkoppige studentenjury kiest een winnaar, waarna hij of zij met het geld aan de slag kan om het plan te realiseren.  

Den Haag - In een tijd waarin het fysieke contact niet meer vanzelfsprekend is, missen velen de verbinding met andere mensen. Dat geldt zeker voor studenten die deze tijd van hun leven niet alleen gebruiken voor hun studie maar juist ook om leeftijdgenoten te leren kennen.

De wedstrijd is een unieke kans voor alle Hagenaars om met een zelfbedacht, creatief plan Haagse studenten een hart onder de riem te steken. Tot en met woensdag 9 december kan iedereen een idee uploaden op www.studeerindenhaag.nl/connect. Het winnende plan moet in drie weken te realiseren zijn, kost niet meer dan 5000 euro en is uitvoerbaar binnen de coronamaatregelen. Zo geven we met elkaar het goede voorbeeld.

Op vrijdag 11 december kiest de studentenjury het winnende idee. Daarbij kijken zij naar creativiteit, inhoud en uitvoerbaarheid. Op 14 en 15 december neemt de winnaar deel aan een kickstart sessie om meteen te beginnen met het realiseren van de online activiteit om studenten samen te brengen. De winnaar wordt daarbij ondersteund door Study in The Hague en de gemeente Den Haag. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden