<p>Door een crowdfundingsactie werd geld opgehaald voor een gedenk-kunstwerk voor de hond Batman. (Foto: Dierenambulance)</p>

Door een crowdfundingsactie werd geld opgehaald voor een gedenk-kunstwerk voor de hond Batman. (Foto: Dierenambulance)

(Foto: )

Mooie donatie voor Dierenambulance dankzij overleden Batman

  Nieuwsflits

Stichting Dierenambulance en Hospitaal Den Haag e.o. ontving kort geleden een donatie met grote emotionele waarde: het restbedrag van de crowdfundingsactie voor een gedenk-kunstwerk voor de in juni vorig jaar dood gevonden American bully Batman. Voor dit bedrag kan de dierenambulance maar liefst twintig keer uitrukken.

Den Haag - De aan een boom gebonden Batman werd op 24 juni vorig jaar gevonden in het Wilhelminapark in Rijswijk. Batmans verhaal kreeg enorm veel aandacht. De eigenaren zijn achterhaald, er werd een crowdfundingsactie voor een monument gestart én een petitie voor hogere straffen voor dierenmishandeling.
Alhoewel er volgens de Dierenambulance steeds meer aandacht is voor dierenleed, zien de chauffeurs nog steeds veel verwaarloosde of gedumpte dieren. Linette Eveleens: "Ieder jaar vinden we meerdere dozen met pasgeboren kittens en voor alle gedumpte hanen hebben we zelfs een aparte campagne gevoerd."
De petitie voor hogere straffen voor dierenmishandeling die werd gestart naar aanleiding van de dood van Batman is inmiddels al 41.000 keer ondertekend en kan nog steeds ondertekend worden: https://www.petities.com/doe_batman_postuum_eer_aa

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden