<p>Ook Greenwheels doet mee met de gratis probeeractie.</p>

Ook Greenwheels doet mee met de gratis probeeractie.

(Foto: Greenwheels)

Gratis een deelauto proberen in Den Haag

  Nieuwsflits

Mensen in Den Haag kunnen gratis een uur lang een deelauto uitproberen van Hely, MyWheels, Greenwheels of SIXT share. De actie is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en wordt ondersteund door de gemeente Den Haag.

Den Haag - Het doel van deze actie is om mensen laagdrempelig te laten kennismaken met een deelauto. Hoe werkt het? Kijk op Ways2go.nl en meld je daar aan. Vervolgens download je de app van de deelautoaanbieder. Je krijgt daarna een actiecode opgestuurd waarmee je een uur lang gratis kan rijden via de gekozen deelautoaanbieder.

De deelauto-aanbieders Hely, MyWheels, Greenwheels en SIXT share hebben voor deze actie de handen ineen geslagen met Ways2go. Het doel is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een deelauto. De deelauto is voor de langere afstanden een goed en duurzaam alternatief waardoor een eigen (tweede) auto onnodig wordt.

Ways2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Op de website wordt ook veel aandacht besteed aan thuiswerken.

Ways2go.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden