<p>Master Model Builder Arjan Groenendijk roept samen met Hayley (links) en Hayden (rechts) van Broer en Zus TV kinderen op om hem te helpen. </p>

Master Model Builder Arjan Groenendijk roept samen met Hayley (links) en Hayden (rechts) van Broer en Zus TV kinderen op om hem te helpen.

(Foto: pr)

Meester legobouwer zoekt kids die hem gaan helpen

  Nieuwsflits

Het Legoland Discovery Centre op Scheveningen is nog niet open. De opening staat gepland voor volgend voorjaar. Maar achter de schermen wordt wel al druk gewerkt en worden leuke plannen gesmeed. Eén daarvan is de samenstelling van een Kids Crew. Dit team gaat onder andere meesterbouwer Arjan Groenendijk helpen.

Den Haag - Arjan Groenendijk maakt hele ingewikkelde bouwwerken van lego. Daarnaast is het zijn taak om kinderen te motiveren lekker bezig te zijn met Lego. En bij die taken kan hij best wat hulp bij gebruiken! Legoland Discovery Centre Scheveningen is dan ook op zoek naar kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud die Arjan willen assisteren. Maar dat is niet het enige, de leden van dit team worden ook uitgenodig voor exclusieve evenementen. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew. Aanmelden kan tot woensdag 7 oktober door het insturen van onder andere een foto met een eigen LEGO® creatie. Op 21 oktober vindt de selectiedag plaats. De kleine bouwers voeren die dag bouwopdrachten uit onder begeleiding van de meesterbouwer. Aan het einde van de dag is bekend wie deel mag uitmaken van de Kids Crew. Meer informatie en aanmelden: legolanddiscoverycentre.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden