<p>100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen op het Lange Voorhout vormen tijdens de kerstmarkt als het ware een verlichte hemel. </p>

100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen op het Lange Voorhout vormen tijdens de kerstmarkt als het ware een verlichte hemel.

(Foto: pr)

Royal Christmas Fair op Lange Voorhout gaat door

  Nieuwsflits

Ondanks de coronacrisis gaat de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout dit jaar gewoon door. Wel in aangepaste vorm, met tijdsloten en langere openingstijden, zo laat de organisatie weten.

Den Haag - De zevende editie van de Haagse kerstmarkt vindt plaats van donderdag 10 tot en met dinsdag 22 december. Met meer dan 100 kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van 100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen. Het wordt wel ander editie dan in voorgaande jaren. Zo wordt onder meer gekeken naar looproutes- en richtingen, tijdsloten voor een bezoek aan de markt en naar langere openingstijden voor een nog betere spreiding en doorloop van bezoekers. Dit alles in het kader van de veiligheid van bezoekers en standhouders. Heino Walbroek, mede-organisator: “We garanderen dat de ultieme kerstsfeer behouden blijft, dat de kerstmarkt nog mooier gaat zijn dan voorgaande edities, maar bovenal dat we voldoen aan alle geldende richtlijnen. Dat is dit jaar onze belangrijkste opgave.”
De reden om de Royal Christmas Fair toch door te laten gaan is dat juist in deze tijd de behoefte aan een sfeervol evenement als dit, groter is dan ooit, zo laat de organisatie weten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden