Stokkie is een echte kroelkater. Hij verlangt naar veel aandacht.
Stokkie is een echte kroelkater. Hij verlangt naar veel aandacht. (Foto: Dierenambulance Den Haag e.o.)

Katvertentie: Stokkie doet ieders hart smelten

Hij mag dan al wat ouder zijn en een beetje krakkemikkig: het charmeren is Stokkie nog niet verleerd. En dat maakt hem onweerstaanbaar. In het Dierenhospitaal van de Dierenambulance Den Haag e.o. zin de verzorgers dan ook gek op hem.

Den Haag - Stokkie werd destijds ernstig vermagerd binnengebracht. Zijn gebit was ronduit slecht en hij had ook nog eens twee cystes. Stokkie bleek ook nog eens last te hebben van zijn schildklier. Hiervoor krijgt hij medicatie, dit is voor de rest van zijn leven. Kortom een kat met een kwaaltje hier en daar, maar zijn aanhankelijkheid maakt alles goed. "Vriendelijk kijkt hij je aan en maakt hij contact met je", vertellen zijn verzorgers. "Hij klimt voorzichtig met één pootje op schoot, kijkt dan naar je, zo van: ‘’Mag het?”…. en als je dat dan bevestigt, klimt hij voorzichtig verder. Om dan vervolgens zijn neusje tegen jouw neus te duwen en zachtjes te spinnen. Stokkie geniet echt van mensen en van knuffelen. Ja…. mensen vindt hij hartstikke lief."
Kortom, Stokkie is een echte lieverd. Deze heerlijke kroelkater zoekt een huisje waar hij veel aandacht krijgt. Liefst met afgesloten balkon of tuin en zonder andere katten of kleine kinderen. Stokkie is ongeveer 15 jaar oud. Tel. 070-3282828 (11.00 en 16.00 uur)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden