Vrijwilligers van Voedselbank Scheveningen  nemen de speelngoedbonnen in ontvangst.
Vrijwilligers van Voedselbank Scheveningen nemen de speelngoedbonnen in ontvangst. (Foto: Voedselbank)

Speelgoedbonnen voor kinderen bij Voedselbank Scheveningen

Alle kinderen van 4 tot 12 jaar die bij de Voedselbank Scheveningen komen, hebben donderdag een waardebon van tien euro van de Intertoys gekregen. De actie werd gesponsord door de vier Protestantse kerken op Scheveningen: de Bethelkerk, Nieuwe Badkapel, Oude Kerk en Prinses Julianakerk. 

Den Haag - "Is die bon voor ons? Zomaar?" kregen Herman en Jolanda de Graaf, coördinatoren van de Voedselbank in Scheveningen te horen. "We hebben een hoop kinderen blij gemaakt vandaag!" concluderen ze. 

De kerken wilden de kinderen iets leuks geven voor de zomervakantie, omdat er in deze gezinnen vaak geen geld is om echt op vakantie te gaan. Op deze manier kunnen zij toch een uitje beleven en zelf speelgoed uitkiezen bij de speelgoedwinkel. Ook bij andere uitdeelpunten van de Voedselbank in Den Haag zijn de waardebonnen uitgedeeld, gesponsord door de kerken in Den Haag. 

 Kinderen die hun bon inleveren bij de winkel aan het Spui, kunnen meedoen aan een prijsvraag. Op 1 september worden onder hen twee steps verloot, aangeboden door de Intertoys.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden