Foto:

Op vakantie in eigen stad met Haagse schatkaart

DEN HAAG - Haagse schatten, het lokale platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met zo’n 50 unieke lokale ondernemers, zorgt er deze zomer voor dat Hagenaars op vakantie kunnen in eigen stad. Nu de meeste Hagenaars de vakantieplannen voor deze zomer op een laag pitje hebben staan, lanceert dit lokale platform vandaag namelijk de Haagse schatkaart. Een kaart waarmee je tijdens je vakantie in eigen stad bijna 50 bijzondere lokale plekken kunt ontdekken.

Op ontdekkingstocht met Haagse schatkaart

Met de schatkaart kun je op ontdekkingstocht in eigen stad. Want terwijl je tijdens een citytrip in het buitenland vaak gewapend met een stadsplattegrond leuke lokale zaakjes opzoekt, is dat niet iets wat iedereen in zijn eigen stad zo snel doet. Zonde vinden ze bij Haagse schatten.

“Er zijn zoveel toffe ondernemingen en ondernemers te ontdekken in onze mooie stad, de schatkaart helpt je daar een handje bij. Gewapend met de schatkaart (her)ontdek je Den Haag als een ware local” aldus Marlies van der Kolk, eigenaar van Haagse schatten.

De Haagse schatkaart ligt vanaf vandaag bij vrijwel alle aangesloten ondernemers van dit platform welke te vinden zijn op www.haagseschatten.nl. Ook kun je de schatkaart gratis afhalen bij de VVV en in vele hotels in Den Haag.

Support your locals

Haagse schatten heeft als doel om bijzondere lokale ondernemers het podium te bieden dat zij verdienen. Zo lanceerden zij recent ook de Haagse schatkist met daarin lokale producten om deze ondernemers te steunen. Ook verkopen zij een duurzame koffiemok waarmee je 10% korting krijgt bij een selectie Haagse schatten, om te stimuleren je koffie to go bij een lokale ondernemer aan te schaffen.

---------

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden