Albert van der Dussen
Albert van der Dussen (Foto: Angelo Blankespoor)

Albert van der Dussen terug bij ADO Den Haag

Albert  van der Dussen is terug bij ADO Den Haag. De 55-jarige Hagenees is de nieuwe operationeel directeur Jeugd. Samen met Hoofd Jeugdopleiding, Frans Danen, gaat hij een bijdrage leveren aan de noodzakelijke kwaliteitslag op De Aftrap, de kraamkamer van de Haagse voetbalclub.  

Den Haag - De fans moeten zich weer kunnen identificeren met de spelers op het veld en er moet structureel meer jeugdspelers doorstromen. Dat zijn de doelstellingen van de nieuwe man binnen de club. Volgens hem moet de jeugdopleiding hiervoor vernieuwd en verbeterd worden. "De voetballerij is sterk aan het veranderen. We moeten een inhaalslag maken en de factor tijd bestaat niet in het voetbal", zegt Van der Dussen, die in het bezit is van het UEFA PRO-diplomen. 

Van der Dussen speelde eind jaren tachtig in de hoofdmacht van de amateurs van ADO en was na zijn voetballoopbaan ook als trainer-coach op de Aftrap actief. Ook heeft hij een aantal jaren gescout voor de profclub.

Van der Dussen: "In deze functie komt alles samen wat ik de afgelopen 25 jaar in het voetbal en bedrijfsleven heb gedaan en kan ik mijn expertise binnen vier belangrijke werkstromen op het hoogste niveau als trainer-coach, scout én KNVB-docent bundelen met mijn jarenlange ervaring als manager bedrijfsvoering."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden