Foto: Wouter Vocke

Online Open Dag bij Inholland Den Haag

Hogeschool Inholland houdt zaterdag 4 april een oline open dag voor wie nog op zoek is naar een vervolgstudie.

Den Haag -  Vanwege de coronacrisis is het op dit moment niet mogelijk om fysiek de hogeschool te bezoeken, daarom is er door Inholland gezocht naar digitale alternatieven. Alle opleidingen openen zaterdag digitaal hun deuren om aankomende studenten te informeren over de inhoud van de opleidingen en kunnen studiezoekers chatten met docenten en huidige studenten van Inholland Den Haag om vragen te stellen. 

De webpagina www.inholland.nl/opendag gaat op zaterdag 4 april vanaf 10:00 uur live en is tot 14:00 uur beschikbaar voor studiezoekers. Na 14:00 uur blijft alle informatie beschikbaar op deze webpagina. Ook na 4 april kunnen studiezoekers zich hier oriënteren op een hbo-opleiding. 

Belangstellenden kunnen tijdens deze uren op zaterdag 4 april op hun mobiel of laptop chatten met studenten en docenten. Ze kunnen presentaties bekijken, een live radioshow volgen, via een livestream op Instagram vragen stellen en vooral sfeer proeven. Dit kan door het bekijken van video’s waarin studenten laten zien hoe het is om bij Inholland te studeren.

Inholland-radiomaker Rudy Nicola maakt tijdens de Online Open Dag een live radioprogramma samen met student Stevan van der Voet van de opleiding Creative Business. Studenten en docenten van de verschillende locaties van Inholland vertellen hun ervaringen met studeren en er kan vanuit de eigen huiskamer live een vraag worden gesteld. Van 11.00 -12.00 uur staan de locaties Den Haag en Delft centraal in het radioprogramma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden