Links en rechts met bos bloemen twee medewerkers van VAVO Haaglannen, rechts directeur Rien van Helvert.
Links en rechts met bos bloemen twee medewerkers van VAVO Haaglannen, rechts directeur Rien van Helvert. (Foto: PR ROC Mondriaan)

Bloemen voor docenten VAVO Haaglanden

Alle docenten en ondersteunend personeel van volwassenonderwijs VAVO Haaglanden van ROC Mondriaan ontvingen vandaag, dinsdag 24 maart, uit handen van hun directeur een grote bos rozen. Dit omdat het hen ondanks de Coronacrisis toch is gelukt deze week de schoolexamens te organiseren. Extra belangrijk nu de centrale eindexamens in mei niet doorgaan.

Den Haag - De organisatie van de schoolexamens was niet de enige reden voor directeur Rien van Helvert om bloemen voor zijn team te regelen. Het lukte de docenten óók om afgelopen week in sneltreinvaart het afstandsleren operationeel te maken voor de circa 600 leerlingen van de school.
Directeur Rien van Helvert is enorm trots op zijn team: ‘’Het is fantastisch wat onze mensen voor elkaar kregen waardoor in principe geen leerling vertraging oploopt. Daarvoor wil ik het VAVO team en alle mensen die ons helpen graag bedanken. En … de bloemenkwekers in onze regio hebben het zwaar deze tijd dus dit helpt een beetje. Voor alle duidelijkheid: tijdens de schoolexamens houden we ons uiteraard streng aan álle voorschriften van het RIVM omtrent hygiëne en het onderwijs is volledig op afstand!’’

Het feit dat de schoolexamens toch door konden gaan is extra belangrijk nu bekend is geworden dat de centrale eindexamens in mei niet door zullen gaan in verband met de coronacrisis. De schoolexamens bepalen nu of leerlingen hun diploma halen, ook bij VAVO Haaglanden

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden