Foto: De Posthoorn

Alle bibliotheekleden toegang tot e-books

Zolang de bibliotheken in verband met de uitbraak van het coronavirus dicht zijn, kunnen alle leden per drie weken 10 e-books lenen. En ook wordt de uiterste uitleendatum automatisch verlengd tot en met 13 april.

Den Haag - 

Den Haag - Veel leden lenen elke week een paar boeken in de bibliotheek. Nu de vestigingen dicht zijn, is dit niet meer mogelijk. Het lenen van e-books biedt hiervoor een oplossing.

Boetevrij
Als gevolg van de tijdelijke sluiting kunnen leden bovendien rekenen op een boetevrije periode tot en met 13 april over de periode dat de bibliotheken gesloten zijn. Ook de al gemaakte reserveringen blijven voor hen beschikbaar tot de bibliotheken weer open gaan.

Naast digitaal lezen, biedt de bibliotheek nog meer mogelijkheden om de verveling te verdrijven. Luisterboeken lenen via de LuisterBieb-app bijvoorbeeld of digitale vaardigheden oefenen via oefenen.nl. Bovendien ontwikkelde het Taalhuis Den Haag speciale oefengroepen op hun Facebookpagina, waar deelnemers online professionele begeleiding krijgen bij het oefenen van de Nederlandse taal.
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden