Foto: gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag bedankt cruciale beroepen

De gemeente Den Haag bedankt de Hagenaars die zich dag en nacht inzetten om de gevolgen van het coronavirus te beperken. Onder de hashtag #samenkunnenweditaan worden onder meer op de digitale reclamezuilen in de stad de cruciale beroepen van Den Haag de komende periode bedankt. 

Den Haag - Onder andere het zorgpersoneel, de onderwijzers, vuilnismannen en vakkenvullers werken de klok rond om Den Haag gezond, veilig en leefbaar te houden. Waarnemend Burgemeester Johan Remkes: "Er zijn heel veel mensen die de afgelopen weken vrijwel continue hebben doorgewerkt. Ik heb diep respect voor al deze mannen en vrouwen."

Naast de cruciale beroepen worden ook de Hagenaars bedankt die zich aan de maatregelen van het RIVM houden. De maatregelen die nu gelden hebben een flinke impact op het openbare en persoonlijke leven van de Hagenaars. Toch is het van belang dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. “Als we ons houden aan de maatregelen en elkaar helpen waar nodig, kunnen we dit samen aan,” is de boodschap van de gemeente.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden