Ralph Groenheijde is blij met de nieuwe pippowagens van waaruit weer 'gejaagd' kan worden op allerlei materiaal dat niet op het strand thuishoort.
Ralph Groenheijde is blij met de nieuwe pippowagens van waaruit weer 'gejaagd' kan worden op allerlei materiaal dat niet op het strand thuishoort. (Foto: Ilse van Beest)

Trashure Hunt uit de brand met twee pipowagens

Het jaar 2019 had een verdrietig einde voor TrashUre Hunt. Oprichter van de stichting, Ralph Groeneheijde, werd eind december midden in de nacht opgebeld: "Onze pipowagen stond in brand en was niet meer te redden.’"

Door Ilse van Beest

Den Haag - Bekenden van TrashUre Hunt kwamen meteen in actie. Nu heeft Ralph zelfs twee wagens die hij met vrijwilligers gaat omtoveren tot nieuwe Pipowagens. "Er werden allerlei acties gestart om geld voor TrashUre Hunt in te zamelen. Kinderen haalden bijvoorbeeld geld op met streetdance optredens. De Bookstor zette een donatiebox neer en ook Surfclub de Vier Winden zamelde geld in. Zo zijn er nog veel meer acties opgestart.’’ Het nieuws over de afgebrande pipowagen bereikte ook de directeurs van bouwbedrijven Strukton en BAM. Groenheijde: "Zij hebben allebei een wagen aan ons gedoneerd. Daar zijn we natuurlijk superblij mee! Het gedoneerde geld steken we nu in het opknappen van de wagens. Dat zoveel mensen ons wilden helpen raakt mij heel erg, ik ben iedereen heel dankbaar!’’ Bij het opknappen van de wagens kan Groenheijde nog wel hulp gebruiken. Interesse? Neem dan contact op met TrashUre Hunt, tel. 085-0478070
Bron: www.haagsehanden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden