Foto: Vredespaleis

Kinderworkshop in voorjaarsvakantie in het Vredespaleis

Het Vredespaleis organiseert twee workshops voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Deze worden gegeven in de voorjaarsvakantie op woensdag 26 februari.

Den Haag - Tijdens deze workshops speuren de kinderen door het magazijn van de bibliotheek en door de gangen van het Vredespaleis. Zij krijgen op een speelse manier toegang tot boeken en praten over hun eigen ambities en dromen. Tenslotte knutselen de kinderen een eigen dromenvanger in de hoop dat ook hun dromen gaan uitkomen.

Kinderworkshops
Wat zijn jouw dromen? Wat wil jij bereiken? Deze vragen staan centraal tijdens de kinderworkshops op 26 februari. Er vinden die dag twee workshops plaats: Een workshop om 10.30 uur die alléén voor kinderen is en een workshop om 12.30 uur waarvoor ook ouders zich kunnen inschrijven. Het programma van de workshops start in het Bezoekerscentrum van het Vredespaleis. Eerst luisteren de jonge bezoekers samen naar een audiotour die specifiek voor kinderen werd samengesteld. Daarna gaan zij naar het Vredespaleis en vertelt de gids hun alles over de grootste dromen van Andrew Carnegie. Vervolgens knutselen zij een eigen dromenvanger zodat hopelijk ook hun dromen gaan uitkomen.

Tickets voor deze workshop zijn via de website van het Vredespaleis verkrijgbaar: www.vredespaleis.nl/bezoek/workshop-dromen/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden