Joaz is één van de vijf finalisten van Talent Event. De finale is op 22 maart in het Paard.
Joaz is één van de vijf finalisten van Talent Event. De finale is op 22 maart in het Paard. (Foto: )

Vijf finalisten achtste editie Talent Event zijn bekend

De vijf finalisten van de achtste editie van Talent Event zijn bekend. In de afgelopen weken streden zes bands, vijf rappers en vier singer/songwriters om een plek in de finale. Er werd ook nog een wildcard toegekend.

Den Haag - De jury bestond uit popjournalisten van 3VOOR12/Den Haag en muzikanten als Jhilani Wijsman, Hannekelaura, Jon Tarifa, Zappostar en Jan Rooymans. Het publiek stemde tijdens de voorrondes ook mee en telde als vierde jurylid.

Als winnaars kwamen uit de bus: Blueside (pop/rock), D. Meijer (hiphop), Joaz (singer/songwriters), Nordin (hiphop) en The Sin Bin (pop/rock). De winnaars van de voorrondes en de wildcard gaan in de Basementstudio in Den Haag elk één song opnemen rond het thema ´Vrijheid´. Op zondagmiddag 22 maart staan ze in het Paard de finale van Talent Event. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit: een geldbedrag van duizend euro, extra opnametijd in de Basementstudio in Den Haag en festivaloptredens in 2020. De winnaar krijgt verder korting bij het huren van oefenruimte in Popradar Den Haag en professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van Popradar Music Support. De finale is op 22 maart vanaf 12.30 uur in de grote zaal van het Paard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden