Kinderen keken verrast op toen ze woensdagmiddag in het zand LEGO® boxen met daarin de allereerste tickets voor het 'First To Play-weekend' vonden.
Kinderen keken verrast op toen ze woensdagmiddag in het zand LEGO® boxen met daarin de allereerste tickets voor het 'First To Play-weekend' vonden. (Foto: Ronald Speijer)

Tickets eerste weekend Legoland Discovery Centre nu te koop

Nog voordat Legoland Discovery Centre op 7 mei de deuren officieel opent voor het publiek, is er een speelweekend. Op zaterdag 2 en zondag 3 mei kunnen de eerste fans en liefhebbers hun hart ophalen op de boulevard van Scheveningen.

Den Haag - LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie met verschillende Lego speelzones, een Lego bouw- en testgebied, een gethematiseerde Lego attractierit, een 4D-bioscoop en een Miniland met Haagse highlights zoals het Kurhaus. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd.

Tickets

Tickets voor het speelweekend op 2 en 3 mei zijn nu verkrijgbaar voor €18,25 per ticket, zolang de voorraad strekt. Ook jaarpassen met speciale toegang tot het 'First To Play-weekend' zijn reeds te koop: voor €95 per persoon kunnen families het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het hele jaar door bezoeken. Als extraatje krijgen bezoekers bij aanschaf van een jaarpas een exclusieve 'Annual Pass Collectors Brick', speciaal gemaakt voor de 27e LEGOLAND® Discovery Centre vestiging in Scheveningen. Let op: toegang voor dit exclusieve weekend is enkel mogelijk bij aanschaf van één van deze twee tickets.Tickets voor na de officiële opening komen later in de verkoop.

Voor meer informatie: legolanddiscoverycentre.nl.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden