Studio's voor studenten en starters in wijk Leyenburg

Greystar Real Estate Partners opent binnenkort appartementencomplex MB275 aan de Medemblikstraat in Den Haag. MB275 telt 234 gemeubileerde studio's en tweekamerappartementen. Doelgroep: 18 tot 28-jarige starters en studenten.

Den Haag - De 234 woningen zijn een mix van studio's en tweekamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van 20 m2 tot 40 m2. De appartementen zijn volledig gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een moderne keuken en badkamer. In de totale huurprijs zijn voorschotten voor het verbruik van water, verwarming, groene stroom, basis internet & TV en servicekosten voor schoonmaak en onderhoud van het gebouw inbegrepen.

Gym

Aanvullend biedt het all-in woonconcept ongelimiteerde toegang tot een gym, twee wasserettes, een dakterras, een ingerichte binnentuin, pakketservice, 24/7 beveiliging, een grote fietsenberging, (huur)parkeerplaatsen en elektrische deelauto's en -fietsen. De deelauto's en -fietsen zijn te reserveren via een App. De service-desk op locatie beantwoord bewonersvragen en beheert de gemeenschappelijke bewonersvoorzieningen.
 

De huurprijzen starten vanaf € 530,- per maand en zijn exclusief het All-in-Wonen-pakket dat start vanaf circa € 225,- per maand. De appartementen en studio's kunnen worden gehuurd voor minimaal 1 jaar en maximaal 5 jaar. Bewoners boven de 23 jaar kunnen afhankelijk van hun inkomen in aanmerking voor huurtoeslag. Vanaf februari krijgen de eerste bewoners de sleutel.

Open huis

In januari kunnen belangstellenden elke vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in een compleet ingericht modelappartement op de eerste verdieping van MB275. Toegang is via de tuinzijde van het gebouw. Meer info over MB275, locatiebezoek en de inschrijfprocedure is te vinden op www.mb275.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden