De prijsuitreiking door de Haagse wethouder Saskia Bruines aan de winnares Sylvia Grootscholten tijdens het evenement Den Haag Onderneemt!
De prijsuitreiking door de Haagse wethouder Saskia Bruines aan de winnares Sylvia Grootscholten tijdens het evenement Den Haag Onderneemt! (Foto: Michel Heerkens)

OndernemersPrijs Haaglanden dit jaar naar Westlandse ondernemer

Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel is de winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2020. De prijs is dinsdag 26 november uitgereikt door de Haagse wethouder economie Saskia Bruines tijdens het event Den Haag Onderneemt! met ruim 500 ondernemers in de zaal.

Den Haag - Uit de drie finalisten koos de jury Sylvia Grootscholten. De reden: Grootscholten heeft in haar eentje een reisbureau gespecialiseerd in snel en efficiënt regelen zan zakenreizen opgestart en dit uitgebouwd tot een middelgrote onderneming. Ze is ook nog eens succesvol in een moeilijke markt. De jury vindt haar daarom een inspiratie voor anderen. De voorzitter van de jury Hans Biesheuvel: "Zij laat al 13 jaar zien dat een reisbureau nog steeds bestaansrecht heeft in het huidige tijdperk van digitalisering en vergelijkingssites van hotels en vliegtickets."
Onder de finalisten dit jaar geen Haagse ondernemers.

Voorbeeld

De prijs is bedoeld om succesvolle ondernemers als voorbeeld te stellen voor anderen. De organisatie is in handen van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden