Foto: pr

Ook dit jaar weer Rotary Santa Run in Den Haag

De Haagse Rotary Santa Run vindt plaats op zondag 15 december. De belangstelling vorig jaar was zo groot dat zes Haagse Rotary Clubs ook deze tweede edtie weer organiseren. Alle deelnemers zijn gekleed in kerstmanpakken. Ze leggen hierin drie kilometer af. Start en finish zijn op het terrein van de NIBC Bank op het Carnegieplein, tegenover het Vredespaleis. Iedereen mag meedoen, honden zijn echter niet welkom.

Den Haag - Naast het plezier, dient de Rotary Santa Run nog een ander doel: het sponsoren van de Special Olympics. De opbrengst van de run gaat naar dit grootste mult-sportevemenent voor mensen met een verstandelijke beperking dat in juni 2020 in Den Haag plaatsvindt.
De Rotary Santa run start op 15 december om 13.00 uur met een warming-up op het terrein van het NIBC. Het startsignaal wordt rond 13.15 uur gegeven. De deelnemers vertekken in groepjes. Na afloop ontvangen ze een medaille.
Deelname kost 10 euro per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een kerstmanpak! Aanmelden en meer informatie via de website denhaag.rotarysantarun.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden