Foto: Pixabay

Haagse Adviesraad voor Sport zoekt nieuw lid

Er wordt flink gebouwd in Den Haag. De Haagse Adviesraad voor Sport houdt goed in de gaten of er wel voldoende plekken om te bewegen en te sporten overblijven. Hiervoor is men nog op zoek naar een nieuw lid met kennis van planologie en/of ruimtelijke ordening en affiniteit met sport.

Den Haag - De taak van de Adviesraad voor Sport is veelomvattend. Voorop staat het meedenken en adviseren - gevraagd en ongevraagd - over het beweeg- en recreatiebeleid van Den Haag. De raad is gesprekspartner van de wethouder Sport, Hilbert Bredemeijer, en houdt contact met de politieke partijen.

Komende jaren groeit Den Haag flink, in aantal woningen, in aantal inwoners en qua infrastructuur. Dit heeft effect op de leefbaarheid en de mogelijkheden om te bewegen en te sporten. De Adviesraad voor Sport volgt daarom de bouwontwikkelingen op de voet. Dat vraagt om kennis van bouwontwikkelingen, ruimtelijke processen en een goed netwerk. Om die taak goed te kunnen uitvoeren is men op zoek naar een nieuw lid met kennis van planologie en/of ruimtelijke ordening.

Voorzitter John van den Berg roept sportliefhebbers met deze expertise op om te reageren op de vacature. Kijk voor meer informatie over de vacatur op de website adviesraadvoorsport.nl. Reageren kan tot 1 juni.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden