<p>Paul op zijn geliefde Lange Voorhout</p>

Paul op zijn geliefde Lange Voorhout

(Foto Roy Beusker)

´Heimwee naar morgen´ verrassend, veelzijdig en geestigPaul van Vliet is schrijver, zanger, speler, ondernemer, ambassadeur van Unicef, stichter van Theater Pepijn en bovenal een levenskunstenaar en geliefd bij velen. Op 11 mei a.s. komt zijn nieuwe boek 'Heimwee naar morgen' uit. Op 13 mei a.s. interviewt Eveline van Rijswijk hem via de livestream. Ook u kunt dit volgen.

Door: Martin Reitsma i.s.m. uitgeverij Balans


Bijna iedere dag wandelt Paul van Vliet langs de zee bij het Noorderstrand van Scheveningen. De meeste verhalen in dit bijzondere boek zijn daar ontstaan. Daarbij kon hij niet alleen putten uit het rijke verleden van een indrukwekkende en ruim zestigjarige theatercarrière, maar ook uit de herinneringen en ervaringen van onderweg, zwervend en spelend door Nederland en Vlaanderen. In ontroerende fragmenten beschrijft hij zijn veelbewogen jeugd en de eerste jaren van zijn leven, van het oude Haagse huis van zijn overgrootmoeder, waar hij werd geboren, tot en met zijn studententijd in Leiden.Wat bleef er over van al die ontmoetingen, van al die conferences waar hij zijn ziel en zaligheid in legde? Hoe ziet het leven eruit als je het podium hebt verlaten en de ouderdom op het toneel verschijnt?
Heimwee naar morgen, dat zich laat lezen als een schitterend, caleidoscopisch zelfportret in verhalen, is associatief, authentiek en humoristisch, met een ondertoon van melancholie. Na de bestseller Brieven aan God en andere mensen opnieuw een verrassend, geestig en fijnzinnig boek van een cabaretier die schrijver is geworden.
Heimwee naar morgen | Paul van Vliet |ISBN 978 94 638 2159 9 | 224 pagina’s | €19,99 | paperback met flappen | verschijnt 11 mei 2021 en is verkijgbaar via de reguliere boekhandels,bol.com en andere verkooppunten.Interview via livestream over ´Heimwee naar morgen`


In een speciale livestream interviewt Eveline van Rijswijk één van Nederlandse grootste cabaretiers en Haags icoon naar aanleiding van zijn nieuwe boek 'Heimwee naar morgen' Waarom voelt hij zich ondanks al zijn succes in de kern eenzaam? En wat doet anderhalf jaar corona met een man die zo van theater houdt? In een livestream met mooie beelden uit zijn omvangrijke oeuvre gaat Paul ook in gesprek met u, zijn publiek. Wat houdt hem bezig nu hij het podium heeft verlaten? In een persoonlijk interview deel Paul van Vliet zijn bijzondere ervaringen en nieuwe inzichten. Als u wilt meekijken naar de livestream met Paul op 13 mei a.s. dan kunt u zich daarvoor opgeven via: https://www.haagschcollege.nl/college/paulvanvliet De kosten zijn 12 euro, tijdstip van uitzending: 20.15 - 21.30 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden