Haags spelletje spelen met tijdelijk gratis app


<p>Met de City Challenge app komt Den Haag tot leven. (Foto: Michiel Ton)</p>

Met de City Challenge app komt Den Haag tot leven. (Foto: Michiel Ton)

(Foto: Michiel Ton)

Haags spelletje spelen met tijdelijk gratis app

Veel Hagenaars en Hagenezen zijn de coronaregels zat en vervelen zich. De start-up City Challenge wil daarom alle inwoners van de stad een beetje vermaak cadeau doen. Alle Haagse city games in hun City Challenge app zijn gratis tot de volgende persconferentie.

Den Haag - Met de City Challenge app komt Den Haag tot leven. De app bevat drie verschillende spellen die de stad transformeren tot een speelveld. Een spel met een verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis (Haags Verzet), een spel voor jonge kinderen (Dieren van Den Haag) en een quiz over de Hofstad (De Grautste Den Haag Kennâh). Je kan de spellen alleen of in teams spelen. Door middel van het scoreboard kun je ook tegen andere Hagenaars en Hagenezen strijden. Normaal kosten de spellen tussen de 8 en 15 euro, maar nu zijn ze tot de volgende persconferentie dus allemaal gratis.

Spelmaker Jules Stuyt: "We verliezen ons geduld en veel mensen worden eenzaam of depressief. Een leuk uitje kan dan wonderen doen en dat gunnen wij iedereen. Onze app biedt het ideale corona-proof uitje en het voelt daarom goed om deze cadeau te geven..”

De City Challenge is te downloaden via de App Store of de Play Store

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden