Wethouder Kavita Parbhudayal ontvangt De Gelukstafel, eerste van honderden gratis exemplaren voor inwoners van Den Haag


Foto:

Wethouder Kavita Parbhudayal ontvangt De Gelukstafel, eerste van honderden gratis exemplaren voor inwoners van Den Haag

Wethouder Kavita Parbhudayal van Zorg, Jeugd en Volksgezondheid neemt namens de gemeente Den Haag het boek De Gelukstafel in ontvangst.

Op 17 februari ontving Wethouder Kavita Parbhudayal van Zorg, Jeugd en Volksgezondheid in Den Haag een exemplaar van het boek De Gelukstafel uit handen van Sonja Zimmerman van Vraagelkaar. Van dit boek, mede tot stand gekomen door meerdere fondsen, mag Vraagelkaar enkele honderden exemplaren verspreiden onder inwoners van Den Haag. Mensen die graag meer vriendschap en geluk willen ervaren, maar het boek zelf niet kunnen aanschaffen. Honderd exemplaren zullen worden verspreid via de Helpdesk Geldzaken aan inwoners uit Loosduinen, Scheveningen, Segbroek en Escamp die graag meer vriendschap willen ervaren.

John van Heijningen, hoofd maatschappelijke ondersteuning Den Haag:

“Met deze boeken gaan wij 100 inwoners die het goed kunnen gebruiken heel blij maken.”

De Gelukstafel is een boek vol bijzondere verhalen en waardevolle inzichten voor meer geluk, veerkracht én vriendschap. Na duizenden gesprekken met leden van Vraagelkaar, heeft Janet Turkstra, oprichter van Vraagelkaar.nl, in 10 prachtige verhalen de kern te pakken over veerkracht, vriendschap én geluk. Met uitleg over de achterliggende theorie en praktische tips. Niemand minder dan Machteld Huber, oprichter van het Institute for Positive Health schreef het voorwoord.

1.000 exemplaren voor leden 

Mede mogelijk gemaakt door meerdere fondsen, mag Vraagelkaar 1.000 exemplaren van het boek verspreiden onder kwetsbare leden met beperkte financiële middelen. Diverse welzijns- en zorgorganisaties, waaronder de Helpdesk Geldzaken, ondersteunen bij de uitvoering hiervan. De Fondsen Stichting RCOAK, Sluyterman van Loo, Achmea Health Foundation en Eleven Floawers Foundation ondersteunen Vraagelkaar in het realiseren van meer impact. Het boek De Gelukstafel maakt hier onderdeel van uit.

De Gelukstafel is verkrijgbaar via: vraagelkaar.nl/gelukstafel, via de boekhandel, Mangementboek.nl en BOL.com. 

Meer berichten