Uitbreiding actie Haagse Vrouwen


Foto:

Uitbreiding actie Haagse Vrouwen

  DEN HAAG - Tot en met maandag 22 februari vraagt de Kessler Stichting nog om verzorgingsproducten te doneren voor vrouwen uit de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen in Den HaagAls er deze week nog flink gedoneerd wordt kan de stichting voor het eerst álle vrouwen die gebruikmaken van deze opvang verrassen met verzorgingsproducten. Dat gebeurt op de Haagse Vrouwendag die traditiegetrouw op 8 maart (Internationale Vrouwendag) wordt gehouden.

Djadi Loose, vrijwilligerscoördinator bij de Kessler Stichting: “We proberen op 8 maart altijd minimaal 100 dames blij te maken. Dit jaar lijkt het voor het eerst mogelijk om alle vrouwen in de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen iets te geven. Dat zijn er ongeveer 300. Daarom vragen we aan iedereen: heb je nog ongebruikte toilet-, beauty of verzorgingsproducten liggen die je kunt missen, doneer ze alsjeblieft! Denk aan: tandpasta, tandenborstels, doucheartikelen, elastiekjes, kammen, make-up spullen, alles waar een vrouw blij van wordt. Kleding hebben we inmiddels genoeg.”

Tot en met 22 februari kunnen de spullen- ook buiten kantoortijden - worden ingeleverd in containers bij de Kessler Stichting aan De La Reyweg 530.  

Financieel doneren kan ook  
Een financiële bijdrage waarmee de Kessler Stichting de verzorgingsproducten kan kopen is ook welkom. Doneren kan via www.haagsevrouwendag.nl/doneer.
Meer informatie over de inzamelingsactie en de producten die nodig zijn is te vinden op www.haagsevrouwendag.nl.


Meer berichten