Hdm Dames legt spelers voor volgend seizoen vast


<p>Margot van Hecking Colenbrander speelt de komende twee seizoenen voor hdm. (Foto: hdm)</p>

Margot van Hecking Colenbrander speelt de komende twee seizoenen voor hdm. (Foto: hdm)

(Foto: )

Hdm Dames legt spelers voor volgend seizoen vast

Het dameselftal van de Haagse hockeyclub hdm is volop bezig met komend seizoen. Het meest opvallend is de komt van de Engelse international Lily Owsley.

Den Haag - Ook zijn de contractbespreken met de selectie gestart. Zo is het contract met aanvoerder Tessa Clasener met twee seizoenen verlengd. Clasener maakt deel uit van de potentials, een groep speelsters die dicht tegen het Nederlands Elftal aanzitten. Ook met Imme van Es is het contract voor twee jaar verlengd. Ze speelt is een vaste waarde op het middenveld. Margot van Hecking Colenbrander speelt ook de komende twee seizoenen in het hdm-shirt. Colenbrander is de rots in de branding achterin en maakt ook deel uit van de potentials.

Daarnaast komt Lily Owsley, gouden medaillewinnares op de Olympische Spelen van 2016 in Rio, hdm Dames 1 komend seizoen versterken. De 26-jarige aanvalster wordt geroemd vanwege haar snelheid, mooie solo's en de vele goals. "Met de komst van Lily kunnen we een serieuze poging doen om met de top te gaan meedraaien", zegt coach Ivar Knötschke.

Tot slot heeft uitzendbureau Charlie works het sponsorcontract met hdm en het shirtsponsorschap van hdm Dames 1 verlengd met twee seizoenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden